Over ons

SARI BV ontwerpt, realiseert en onderhoudt autogas, butaan- propaaninstallaties en aanverwante gassen naar de nieuwste stand der techniek. Bedrijven worden veelvuldig geconfronteerd met nieuwe regelgeving en noodzaak om nieuwe installaties te bouwen, bestaande installaties uit te breiden of verouderde installaties te vervangen. Wij maken een compleet plan waarbij een grote rol is weggelegd voor de veiligheid, werking en gebruiksvriendelijkheid van deze installaties.

Aan de hand van de eisen en wensen van de klant, wet- en regelgeving en EU normen ontwerpen we in samenspraak met de opdrachtgever de installatie. Of dit nu vanuit een conceptontwerp van de klant is of aan de hand van vergunningsteksten.

Wij werken met technische specialisten, die weten wat er speelt in de markt.

Wij weten hoe we diverse verwachtingen en belangen in complexe technische projecten moeten managen. Of het nu gaat om kleine aanpassingen tot nieuwbouw projecten, wij denken met u mee en ontzorgen u met kwalitatieve technische oplossingen. Van overleg tot en met de oplevering en nazorg. Mocht u interesse hebben, lichten wij onze expertise graag toe in een persoonlijk gesprek.